Skip to main content

Üdvözlünk az Integrál Női Közösségben!

Ismerkedjünk meg!

Róza Ráchel vagyok, felnőtt klinikai szakpszichológus. Pszichológusként, 2005 óta foglalkozom az emberi viselkedés alapvető kérdéseivel, ahová a korábban megkezdett, hosszú önismereti utam terelt. Kiemelten érdekel, hogy a nők hogyan észlelik a valóságot és az igazságot, hogyan tudnak fejlődni, gondolkodni, figyelni, látni, érezni és beszélni egy a korábbitól eltérő MÁS hangon.

Közösségünk alapítójaként az elsődleges célom az ítélkezésmentes légkör megteremtése, illetve a hozzánk forduló nők megfigyelése, hangjuk meghallása és a jelenlegi választásaik megértése. Szeretnék támaszt nyújtani abban, hogy a nők önmaguknak tudjanak segíteni, hogy idővel el tudjanak indulni és képes legyenek megvalósítani egy, a jelenlegitől eltérő, magasabb szintű választást saját életükben Más hangon, tabuk nélkül. 

Tabu témák, amelyekről beszélünk — Más hangon

Hogyan tudunk segíteni?

Az Integrál Női Közösséghez bármilyen nehéz élethelyzetben bátran fordulhatsz - a Segítünk! oldalon összegyűjtöttük az általunk kínált támogatási formákat, az önsegítő módszerektől az online vagy személyes találkozást biztosító csoportokig, illetve azokat a szervezeteket, amelyekhez krízishelyzetben fordulhatsz. Önismereti munkád támogatásához a Más Hangon Tanácsadó és Pszichoterápiás Központban kínálunk egyéni és csoportos pszichoterápiás szolgáltatásokat. 

Női kör

Szeretettel várunk minden hónap utolsó keddjén nyitott női körünkben. Minden hónapban egy 5-15 főből álló kisebb csoport találkozik, akik egymást támogatva, tabukat hátrahagyva érezhetik meg a női közösség megtartó erejét.

Beszélgetéssorozatok

Személyesen találkozhat szakértőinkkel, tapasztalt nőkkel, akik már megtalálták a saját hangjukat, és más nőkkel, akiket ugyanazok a tabuk foglalkoztatnak. A "tematikus női körök" mellett részt vehetsz zárt csoportokban is.

Találd meg a hangodat!

Budapesti központunk ad helyet a programoknak és itt kaphatsz segítséget szakembereinktől önismereti utadon és pszichés problémáid megoldásához egyéni vagy csoportos formában.

Csatlakozz a közösséghez!

A személyes találkozási lehetőségeken túl jelen vagyunk a virtuális térben is. Kövesd Facebook oldalunkat, csatlakozz a Nők Más hangon - Róza Ráchellel zárt Facebook csoporthoz. Hírlevelünkre feliratkozva elsők között értesülhetsz programjainkról és az oldalon megjelenő legfrissebb tartalomról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Írj nekünk!