Segítünk!

Bármilyen kihívással is nézel szembe, számíthatsz a közösség megtartó erejére és szakembereinkre

Az Integrál Női Közösséghez bármilyen nehéz élethelyzetben bátran fordulhatsz - ezen az oldalon összegyűjtöttük az általunk kínált támogatási formákat, az önsegítő módszerektől az online és személyes találkozást biztosító csoportokig, illetve azokat a szervezeteket, amelyekhez krízishelyzetben fordulhatsz. Önismereti munkád támogatásához a Más Hangon Tanácsadó és Pszichoterápiás Központban kínálunk egyéni és csoportos pszichoterápiás szolgáltatásokat. 

Közösségi támogatás

Női kör

Szükségünk van egy stabil közösségre, ahova tartozhatunk, ahol őszinték lehetünk magunkkal és másokkal, ahol meghallgatnak és meghallgatunk másokat, ahol fejlődhetünk, megélhetjük az érzéseinket, ami segítheti a bizalom. A női kör célja, hogy teret engedjen a női léttel, emberi léttel kapcsolatos valamennyi terület átgondolására, és a gyakori tabusításból fakadó félreértések tisztázására. 

A közösséghez való csatlakozásnak több szintje van, mindenki oda kapcsolódik, amelyik téma hívja. Ezért két típusú női körhöz csatlakozhatsz, hogy elindulj az önismerkedéssel.

Írd meg a történeted!

A történeteinkben élünk, amelyekről beszélünk, és amelyekről nem. Megtanultunk hallgatni róluk, egyedül hordozni a terhüket. Ha elmeséljük, ráébredhetünk, hogy nem vagyunk egyedül, és erőt meríthetünk, tanulhatunk egymás történeteiből, miközben támogatjuk egymást. 

Meséld el a Te történetedet - tabuk nélkül!

Zárt Facebook csoport

Őszinte beszélgetések főként tabu témákról, nőkről nőknek.

Zárt Facebook csoportunk Integrál Női Közösség - Róza Ráchellel néven 2019 júliusában alakult, azóta több, mint 800 tag vesz részt aktívan vagy csendes olvasóként. A csoport zárt, moderált csoport, ahol kiemelten figyelünk a pozitív hangvételre, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát és bátran írjon, kérdezzen, sértő vélemények, hozzászólások nélkül.

Öngondoskodás

A vérünkben van a gondoskodás másokról, mindeközben hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy olykor nekünk is kell töltődni, enélkül nem tudunk úgy működni, ahogy szeretnénk. Az önmagunkról való gondoskodás mind a jóllétünkhöz, mind a fejlődésünkhöz elkerülhetetlenül szükséges.

Professzionális segítség

Pszichoterápia

A pszichoterápia pszichés problémák megoldásához nyújt segítséget, egyéni vagy csoportos formában. A csoportos pszichoterápia különösen akkor hatékony, amikor valakinek a szociális viselkedésével, viszonyaival vannak nehézségei.

Hova fordulhatsz?

A Közösségen és az általunk nyújtott támogatáson túl speciális élethelyzetekben speciális támogatásra lehet szükséged. Itt olyan szervezeteket mutatunk be, amelyekhez megítélésünk, tapasztalataink szerint egy-egy témában bátran fordulhatsz.

Kapcsolat

  • MÁS HANGON Tanácsadó és Pszichoterápiás Központ
    1126 Budapest, Böszörményi út 34/A, 1. lh. Fsz. 1.

  • nok@mashangon.hu


© Róza Ráchel 2021. Minden jog fenntartva.