Skip to main content

Integrál

NŐI KÖZÖSSÉG

A jó közösség a nehézségekkel szemben támaszt nyújt a pszichénk számára. Olyan egészséges kapcsolatokra buzdít, ahol az egyéniség nagy tiszteletet élvez. Nyitott és változó természetű, mint mi magunk. Egy ilyen közösségben minden hang egyformán fontos és értékes, minden résztvevőnek van helye.

A Közösségről

Amikor egymásnak segítünk abban, hogy mi nők elkezdjünk saját magukért beszélni, mi magunk is erősebbekké válunk, és így olyan női támogatói közösségeket építünk, amelyek képesek legyőzni az akadályokat és megelőzni a kiszolgáltatottságot. A Más hang megtalálása segíti a Nő személyiségének felnövesztését, ellenálló kepésességének kialakulását, csökkenti az önfeladás érzését, szilárdítja az önbecsülést, támogatja a szükségletek kimondását, és az önérvényesítést. Ez nemcsak az egyén szintjén tud megerősödni, hanem egyének között is – családjainkban, lakókörnyezetünkben, munkahelyeken, városainkban, stb.

Róza Ráchel

AZ INTEGRÁL NŐI KÖZÖSSÉG ALAPÍTÓJA, SZAKMAI VEZETŐ, KLINIKAI SZAKPSZICHOLÓGUS

Róza Ráchel vagyok, felnőtt klinikai szakpszichológus. Pszichológusként, 2005 óta foglalkozom az emberi viselkedés alapvető kérdéseivel, ahová a korábban megkezdett, hosszú önismereti utam terelt.  

Pszichológusként kiemelten érdekel, hogy a nők hogyan észlelik a valóságot és az igazságot, hogyan tudnak fejlődni, gondolkodni, figyelni, látni, érezni és beszélni egy a korábbitól eltérő MÁS hangon.

Szakértőink

 • Bedő Nóra

  Bedő Nóra integrál tanácsadó, családállítás facilitátor, SzomatoDráma játékvezető. Korábban közgazdászként felsővezetői pozícióban dolgozott, majd egy halálközeli élmény hatására teljes fordulatot vett az élete. A Szatyananda Jóga rendszerében elköteleződve kapta a Maitri nevet Swami Niranjananandától. Segítői munkáját a Ken Wilber féle integrál szemléletre alapozva végzi. Specializációja a transzgenerációs sérülések gyógyítása, a női lét kihívásaival való megküzdés segítése. Metafizika tanítással és spirituális útkeresésben is segíti a hozzáfordulókat.
 • Bereczk Imola

  Imola jogász és idegenvezetői végzettséggel, 25 éves vállalkozói tapasztalattal a háta mögött váltott. Három éve környezetvédelmi témákban tevékenykedik, képzi magát, önkénteskedik. Az önellátó élet kialakításán dolgozik. Egyre markánsabb írói tevékenységének fontos eleme az elidegenedő fogyasztói társadalom kritikája, a természet megismerése és tisztelete. Tabutémái a klímaszorongás és a túlfogyasztás.
 • Csóka Korinna

  Korinna bölcsész, filmes, pszichológus hallgató. Saját önismereti bugyraiban fejlődik és meghalad, hogy egy nap ő is segíthessen a szükségben levőknek. Tabutémái: addikció, szerhasználat, szorongás
 • Csupor Anna

  Anna addiktológiai konzultáns, gyászcsoportvezető. Korábban gazdasági mérnök végzettséggel nagyvállalati, multinacionális környezetben különböző területeken és pozíciókban dolgozott. Az emberek segítése mindig is jelen volt az életében, a SOTE-n szerzett addiktológiai konzultáns diploma kézhezvétele mérföldkő volt az életében. Tanulmányait több, a szakmához kapcsolódó képzéssel is kiegészítette. Jelenleg egyéni és csoportos konzultációkat vezet, valamint függőket segítő alapítványoknál önkéntesként is dolgozik. Tabutémái a függőségek, valamint a veszteség feldolgozás. 
 • Füredi Katica

  Füredi Katica szexuálpszichológus, pár- és családterapeuta. Katica elkötelezetten kutatja a felnőtt kötődési kapcsolatok természetét. Szakterülete a párkapcsolati nehézségek és szexuális elakadások kezelése. Szívesen kíséri klienseit az önismeret rögös útján is. Szívügye a fiatalok szexuális edukációja. Tabutémája az intim kapcsolatok működésében felmerülő kérdések köre.
 • Gondola Nóra

  Nóra pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt, angol-magyar szakfordító. Pszichológussá válásáig hosszú út vezetett, ami sok nehézséget rejtett magában. Jelenleg egyéni konzultációk keretében igyekszik segíteni a hozzá fordulókat. Szemléletmódját, emberképét elsősorban a jungi gondolatkör és pszichodinamikus megközelítés határozza meg. Hálás azoknak, akiktől tanulhat. Tabutémái: szorongás, megfelelési vágy, életszakaszbeli krízisek és fordulópontok.
 • Hunyadi Krisztina

  Krisztina 10 éve egyetemi szakvezetőként tevékenykedik, emellett egy magánrendelőben dolgozik egyéni és csoportos konzultációkat, mediációs eljárásokat vezet. Magyarország egyik legnagyobb tapasztalat rendelkező válási szakmediátorának tartják.
 • Jakab Kriszta

  Kriszta okleveles pszichológus, integratív terapeuta, képzésben lévő tanácsadó szakpszichológus (krízisintervenció szakirány), pszichodráma vezető jelölt. A Himalájai Jóga Tradíció jógaoktatója. Szívügyei: relaxáció és meditációs technikák, módosult tudatállapotban végzett hipnoterápiás munka, a női életút fordulópontjainak segítése. Tabutémái: anyaseb, kötődési zavarok, női vezetők, szülési traumák, spirituális krízis.
 • Lengyel Zsuzsa Édua

  Édua volt már fordító, tolmács, nyelvtanár, ügyfélszolgálatos, most leginkább író, asztrológus, családállító. A közös ezekben a tevékenységekben a közvetítés, az információk átadása, a segítségnyújtás. Tabutémái: a másság, a mentális betegségek, a gyermekhalál, amiket könyveiben is feldolgozott.
 • Német Borbála

  Borbála klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta-jelölt, integratív hipnoterapeuta. Erős hivatástudattal évekig dolgozott a klinikumban, és a Máltai-szeretetszolgálatnál, s jelenleg is a Hajnalfény – utazó - orvoscsoport tagja és elnökasszonya, mely keretében mélyszegény településeken szűrő és egészségfelmérő-, nevelő foglalkozásokat tart kollégáival. Tíz éve magán rendel, egyéni és csoportos foglalkozásokat tart testi -, főként krónikus bőrbetegséggel élőknek. Képződésében hamar a pszichoszomatika és a pszichodermatológia területe felé érzett hívást, mely a bőrgyógyászat és a pszichoterápia közös tudományterülete, jelenleg az ELTÉ-n ösztöndíjas PhD - jelöltként is tevékeny. Tabutémái: pszichoszomatika, a bőr, a krónikus bőrbetegségek, a stigmatizáció és a szégyen
 • Radványi Krisztina

  Nőgyógyász szakorvos, pszichoterapeuta jelölt. Holisztikus szemléletű egészség facilitátor - testi és lelki okok. A nőgyógyászati és szülészeti klinikai munka évei után pszichoterápiás képzés, spirituális tanulmányokat folytatott. Mindezt együtt és külön-külön, ambuláns formában illetve online folytatja jelenleg. Tabutémái: betegségek lelki okai, a női életút szakaszváltásai
 • Róna Márta

  Róna Márta okleveles táplálkozási tanácsadó. Az emberi szervezet működése már gyermekkora óta érdekli, ezért végezte el a József Attila Tudományegyetem biológia-kémia szakát. Később a marketing, fitness és a táplálkozástudomány terén végzett hazai és nemzetközi tanulmányokat. Munkatapasztalata szerteágazó, vezető pozíciót töltött be számos nemzetközi és hazai cégnél. A folyamatos tanulás, önképzés az élete része, jelenleg is a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi mesterképzését végzi. Saját egészségügyi problémái, az információhiány, valamint a rendelkezésre álló zavaros információk vezették ahhoz, hogy az évek alatt megszerzett tudását és tapasztalatát rendszerbe szedve egy felépített program keretében segítsen azokon, akik életmódot szeretnének váltani egészségük megőrzés...
 • Rosa Susana Durao Nhancale

  Rosie társadalomkutató, gyermekeknek szóló mentálhigiénés innovációk fejlesztője. A többszörösen díjazott Élni és szeretni édesanya/édesapa nélkül alapítvány (Living Without the Sun/Moon Foundation) és a ‘Kezdetek zenéje’ elnevezésű egyedi zenehallgatási rendszer (Music of Beginnings system) alapítója, valamint a szervezetek nemzetközi tananyagok fejlesztéséért felelős vezetője.
 • Soltész Krisztina

  Soltész Krisztina, klinikai szakpszichológus, aktív analitikus terapeuta. Specializációja a meddőség, a nehezített teherbeesés támogatása az adaptív megküzdés érdekében. Ezáltal megnő a termékenység esélye és csökken a különböző pszichés és vagy kapcsolati problémák kialakulásának valószínűsége.
 • Szily Dorottya

  Dorottya pszichológus, kutató. Személyiségzavarok kutatásával és agysérültek rehabilitációjával foglalkozik. Az emberi működés rajongója és elkötelezett felfedezője. Imádja a zenét, a sportot és a rozéfröccsöt. Tabutémái: önzőség, önalávetés, testtel való kapcsolat.

MÁS HANGON Tanácsadó és Pszichoterápiás Központ

2021. augusztus 25-én megnyitottuk új központunkat - ez egy következő lépcsőfoka annak a folyamatnak, mely körülbelül két évvel ezelőtt kezdődött, mikor megszületett az Integrál NŐI Közösség - Róza Ráchellel csoport a Facebookon. A Központ ad otthont programjainknak és itt érhetők el szakembereink egyéni rendelés keretében.