Így kapcsolódhatsz a Közösséghez

Az Integrál Női Közösséghez bármilyen nehéz élethelyzetben bátran fordulhatsz - a Segítünk! oldalon összegyűjtöttük az általunk kínált támogatási formákat. A Közösséghez kapcsolódhatsz a Más Hangon Tanácsadó és Pszichoterápiás Központban személyes jelenléttel megtartott programjainkon,  illetve csatlakozhatsz a Nők Más hangon zárt Facebook csoporthoz, ahol több, mint 1000 hasonló gondolkodású, fejlődni vágyó nővel beszélgethetsz tabuk nélkül.

Találkozzunk személyesen!

Nyitott Női kör

Minden hónap utolsó keddjén találkozunk és a résztvevőket aktuálisan foglalkoztató témákról beszélgetünk. Feltárjuk, hogy az adott témakör hogyan hat a mindennapjainkra, személyiségünkre, nőiségünkre. Minden hónapban egy 5-15 főből álló csoport találkozik, akik egymást támogatva, tabukat hátrahagyva érezhetik meg a női közösség megtartó erejét.

Tematikus Női körök

A tematikus női körökben különböző témákról tartanak interaktív előadást szakértőink. Bátran kérdezz meghívott előadóinktól. A tabukat feszegető beszélgetések célja, hogy segítsen mélyebben átgondolni a saját viszonyodat önmagaddal, ráláthass a nőiségeddel, emberléteddel kapcsolatos hiedelmeidre, felismerd olykor negatív gondolataidat.

Csoportok

A tematikus női körökhöz hasonló beszélgetéssorozatok, annyi különbséggel, hogy az első alkalom után a csoport zárttá válik és nem fogad új tagokat. Ezáltal szorosabban fogjuk meg egymás kezét, mélyebb és elkötelezettebb belső munkára van lehetőség, amelynek - bár a csoport maga nem pszichoterápiás csoport - terápiás hatása lehet.

A Közösség a virtuális térben

A személyes találkozási lehetőségeken túl jelen vagyunk a virtuális térben is. Kövesd Facebook oldalunkat, csatlakozz a Nők Más hangon - Róza Ráchellel zárt Facebook csoporthoz. Hírlevelünkre feliratkozva elsők között értesülhetsz programjainkról és az oldalon megjelenő legfrissebb tartalomról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Írj nekünk!

Kapcsolat

  • MÁS HANGON Tanácsadó és Pszichoterápiás Központ
    1126 Budapest, Böszörményi út 34/A, 1. lh. Fsz. 1.

  • nok@mashangon.hu


© Róza Ráchel 2021. Minden jog fenntartva.